تاریخ انتشار: شنبه 1403/12/11 - 09:01
کد خبر: 531204

استعلام کالابرگ با کدهای دستوری/ زمان واریز اعلامی با تاخیر مواجه خواهد شد؟

 استعلام کالابرگ با کدهای دستوری/ زمان واریز اعلامی با تاخیر مواجه خواهد شد؟

قرار است در اسفندماه علاوه بر یارانه نقدی، کالابرگ هم به مبلغ ۵۰۰ هزار تومان برای سه دهک اول درآمدی و ۳۵۰ هزار تومان برای چهار دهک متوسط اختصاص یابد که به این منظور یک میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی برداشت می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ استعلام از طریق سامانه‌های آنلاین مثل «وزارت رفاه» و «کالابرگ الکترونیک»، ارسال پیامک از طریق برنامه «رفاه» و «شاپرک» و همچنین مراجعه به فروشگاه‌های زنجیره‌ای و سوپرمارکت‌ها از طریق پایانه‌ها انجام می‌شود.

دولت اجرای ۲ نوبت کالابرگ در دستور کار قرار داده که یک نوبت آن ۱۰ اسفندماه اجرایی می شد. بر این اساس، برای سه دهک اعتبار ۵۰۰ هزار تومان و برای چهار دهک اعتبار ۳۵۰ هزار تومان را در نظر گرفته است. 

با این حساب، خانواده‌های چهار نفره در دهک‌های اول تا سوم مبلغ ۲ میلیون تومان و خانواده‌های چهار نفره در دهک‌های چهارم تا هفتم مبلغ ۱ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان اعتبار کالابرگ دریافت خواهند کرد.

در نتیجه، خانواده‌های چهار نفره در دهک‌های اول تا سوم در مجموع ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان و خانواده‌های چهار نفره در دهک‌های چهارم تا هفتم ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان یارانه و کالابرگ دریافت خواهند کرد.

راهنمای کامل و کد‌های دستوری استعلام یارانه کالابرگ

طرح کالابرگ الکترونیکی که قرار بود از روز جمعه آغاز شود، به دلیل تأخیر در هماهنگی چهار دستگاه دولتی، به احتمال زیاد با دو تا سه روز تاخیر اجرایی خواهد شد.

اعتبار این کالابرگ به کد ملی سرپرست خانوار واریز می‌شود و سرپرست خانوار می‌تواند با استفاده از هر کارت بانکی خود به فروشگاه‌های اعلام‌شده مراجعه کند و حداقل سه قلم کالای مشمول طرح را خریداری کند.

وزیر رفاه اعلام کرد که زیرساخت‌های فناوری اطلاعات برای اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی آماده شده و بخشنامه‌های مربوطه به استان‌ها ارسال شده است.

بر اساس این برنامه، نخستین نوبت پرداخت کالابرگ در تاریخ ۱۰ اسفند برای ۷ دهک درآمدی آغاز خواهد شد.

کالابرگ الکترونیکی؛ علت تاخیر در واریز

مرحله اول یارانه کالابرگ الکترونیکی که قرار بود تا روز جمعه اجرا شود، به دلیل هماهنگی چهار دستگاه دولتی با تاخیر اجرا خواهد شد. سرپرست وزارت کار به تازگی اعلام کرد که احتمالا اجرای این طرح با ۲ یا ۳ روز تأخیر همراه خواهد بود.

طبق اعلام سخنگوی دولت، این طرح برای ۷ دهک تصویب شده و اولین دوره کالابرگ قبل از عید و دوره بعدی پس از عید نوروز اجرایی خواهد شد. همچنین، بسته معیشتی دولت تا پیش از ماه رمضان به این هفت دهک اختصاص خواهد یافت.

روش‌های استعلام وضعیت یارانه کالابرگ با کدهای دستوری

برای استعلام دهک بندی خانوار، افراد می‌توانند کد #کد ملی*۴۳۸۵۷*۴* را شماره‌گیری کنند. برای استعلام کالابرگ، کافی است کد #۱۴۶۳*۵۰۰* یا #۲۸*۷۸۸* را در صفحه تماس وارد کرده و کد ملی سرپرست خانوار را درج نمایند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عکس | تجمع دانشجویان مقابل دانشکده فنی دانشگاه تهران
فیلم | خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبر ماست
فیلم | دانشجویان خواجه نصیر: یا مرگ، یا خامنه‌ای
فیلم | آتش زدن پرچم اسرائیل و آمریکا توسط دانشجویان شریف
فیلم | بازگشت شاه قاتل؛ زهی خیال باطل
عزادارنماها دیروز در دانشگاه تهران چه کردند؟/ از پرتاب سنگ تا استقبال از حمله نظامی دشمن!
آدم‌ربایی با هدف اخاذی یک میلیون دلاری در تهران خنثی شد
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
سامانه بارشی از امروز وارد تهران می‌شود
گمانه‌زنی‌ها درباره توافق موقت را تایید نمی‌کنیم
واکنش دانشگاه علم و صنعت در پی درگذشت یک دانشجو
تعویق یک‌هفته‌ای هجدهمین آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی
اوسمار نزدیک به پایان همکاری با پرسپولیس
دولت‌های اصلاحات و دنده‌عقب مسکن!
رد صلاحیت نامزدی که عضو هیأت مرکزی نظارت است!
ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران کلافه است
به بهانه فحاشی ها در دانشگاه شریف و تهران
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top